Opekačka sa vydarila

Výbor ZO ÚNSS Čadca zorganizoval 21. júna pre svojich členov opekačku, ktorú si schválili na marcovej Hodnotiacej členskej schôdzi.

Opekačka sa uskutočnila v Penzióne Drevorubač v Oščadnici od desiatej predpoludním a zúčastnilo sa na nej 30 členov so svojimi sprievodcami. V príjemnom prostredí si v uvoľnenej atmosfére pochutnali na mäsových špecialitách, ktoré im na grile pripravil personál penziónu. Spestrením jedálnička bola bublanina, ktorú venovala majiteľka penziónu, pani Lapihúsková, a tiež maková a jablková štrúdľa, ktorú priniesla aj so svojím malým synčekom Ivkom naša členka Oľga Verná.

Po dobrom obede rozprúdili zábavu slovenskými pesničkami Hanka Mackovčáková a Gitka Jancová, ku ktorým sa striedavo pridávali ďalší. Annu Fučkovú a Bernardínu Kapráľovú uchvátila hojdačka, na ktorej strávili niekoľko hodín. No a celý tento čas sa ostatným členom odbornými radami venovala vzácna a milá hostka Zuzka Blahutiaková z KS ÚNSS Žilina, ktorá nešetrila cennými radami pre svojich Kysučanov. V závere, keď sme sa po tretej postupne rozchádzali, viacerí vyjadrili želanie znovu sa na takejto akcii spoločne stretnúť, najlepšie ešte tento rok.

Zuzka Blahutiaková z KS ÚNSS Žilina oboznámila členov s kompenzačnými pomôckami
Zuzka Blahutiaková z KS ÚNSS Žilina oboznámila členov s kompenzačnými pomôckami
Stehienka na grile
Stehienka na grile
Posedenie v prírode
Posedenie v prírode