Trojkráľové prekvapenie

Ako ste sviatkovali? A ako prežili záver minulého roka? Takýmito a podobnými otázkami sa to v piatok 3. januára v zasadačke Slovenskej pošty len tak hemžilo. Ani chladné a veterné počasie neodradili viac ako tri desiatky ľudí od dodržania príjemnej dlhoročnej tradície – novoročného stretnutia členov čadčianskej základnej organizácie.

Novoročné posedenie členov ZO ÚNSS Čadca
Fotografia: Novoročné posedenie členov ZO ÚNSS Čadca

Prianím pevného zdravia a množstva síl do nového roka privítala všetkých prítomných predsedníčka Lýdia Oravcová a potom nechala priestor na rozhovory. Lepšie povedané, chcela nechať. Na veľké prekvapenie celej sály (vrátane organizátorov) sa o slovo prihlásili naši najmenší členovia a spolu so svojimi mamkami nás zabavili vskutku originálnym kultúrnym programom. Deti sa blysli v pôsobivom hudobno-speváckom trojkráľovom vystúpení. Zaujali nás nielen svojím spevom a hrou na harmonike, ale aj hereckými výkonmi a kostýmami.

Deti pre nás pripravili trojkráľové prekvapenie
Fotografia: Deti pre nás pripravili trojkráľové prekvapenie
Svojím vystúpením potešili všetkých zúčastnených
Fotografia: Svojím vystúpením potešili všetkých zúčastnených

Poďte na chvíľu medzi nás! Započúvajte sa do vystúpenia rodiny Kubalíkovcov:

a talentovanej Sofie Králikovej.

Po tomto milom spestrení programu nasledovalo úprimné poďakovanie za prácu v prospech ÚNSS a veľká gratulácia členov našej predsedníčke Lydke Oravcovej, ktorá sa v týchto dňoch dožíva významného životného jubilea.

Poďakovanie a gratulácia Lýdii Oravcovej
Fotografia: Poďakovanie a gratulácia Lýdii Oravcovej

Takmer štyri hodinky tohto nášho vlastne medzigeneračného posedenia (najmladší hostia nepresiahli ani päť rokov) sa niesli v uvoľnenej rodinnej atmosfére. Pravdupovediac, domov sa nechcelo nikomu, lúčili sme sa preto s víziou bohatého programu, ktorý si počas roka v našej základnej organizácii spoločnými silami pripravíme. Fotografia: Prišli aj naši najmenší členovia

Prišli aj naši najmenší členovia
Fotografia: Prišli aj naši najmenší členovia